Αλληλεγγύη Τροφίμων

Πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 22 Δεκέμβρη, το απόγευμα στους χώρους του Στεκιού.

Κάνοντας πράξη το σύνθημα «δώσε το χέρι σου σε όποιον το έχει ανάγκη» δείξαμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε περισσότερες από 60 οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών που έχουν ανάγκη.

Οι φίλοι και τα μέλη του Στεκιού Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων – Κυψέλης «Καίτη Πανοπούλου» θα συνεχίσουν να συλλέγουν τρόφιμα μαζί με είδη πρώτης ανάγκης και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το Στέκι θα είναι ανοιχτό για παραλαβές τροφίμων, με όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις) κάθε Τετάρτη από 11 π.μ. έως 1 μ.μ. και Πέμπτη από 5 μ.μ. έως 7 μ.μ..

Όσοι θέλουν να προσφέρουν ή όσοι έχουν ανάγκη μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 211.705.48.21 κάθε Τετάρτη από 11 π.μ. έως 1 μ.μ. και Πέμπτη από 5 μ.μ. έως 7 μ.μ. 6975.700.363 (για όσους μένουν στο 5ο διαμέρισμα) 6944.813.301 (για όσους μένουν στο 6ο διαμέρισμα) στο email: stekiergazomenonkaineolaias@gmail.com

Αλληλεγγύη Στέκι Αλληλεγγύη στο Στέκι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *