Για την μνήμη της Καίτης Πανοπούλου

Πέρασαν δύο χρόνια (31/3/2019) που έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη μας Καίτη. Συντρόφισσα, συναγωνίστρια, συνοδοιπόρησα και αγαπημένη φίλη με μεγάλη δράση μέσα από το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας και από το κόμμα της το ΚΚΕ. Ακούραστη, αισιόδοξη, δημιουργική, πρωτοπόρα σε κάθε της δράση και ιδιαίτερα στην επαφή της με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που την είχαν δικό τους άνθρωπο, την «Κόκκινη Δασκάλα τους».

Καίτη μας, όταν σε αποχαιρετούσαμε σου υποσχεθήκαμε πως θα βαδίζουμε στα χνάρια σου και θα ακολουθούμε το παράδειγμά σου όπως από το 2007 καθημερινά μας το έδειχνες δίνοντας ακόμη και την ψυχή σου στην δράση του στεκιού μέχρι και το φευγιό σου.

Το τελευταίο διάστημα, λόγω της πανδημίας, προσπαθούμε στο μέτρο του δυνατού να μην αναστείλουμε την δράση του στεκιού, αλλά να είμαστε σε κάθε μικρή και μεγάλη κινητοποίηση που έχει να κάνει κύρια με την υπεράσπιση της υγείας μας σαν δημόσιο κοινωνικό αγαθό.

Συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως η «αλληλεγγύη είναι το όπλο μας», όπως μας έμαθες εσύ  και με την συνεισφορά μελών και φίλων του στεκιού στηρίζουμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη για να σηκωθούν και να παλέψουν μαζί μας για ένα καλύτερο αύριο.

Συνεχίζουμε … δεν σε ξεχνάμε! Είσαι πάντα μαζί μας στο στέκι μας που φέρει πια το όνομά σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *