Αντιφασιστική Κινητοποίηση – Συναυλία Πέμπτη 7 Οκτώβρη 2021

Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική, ναζιστική οργάνωση, οι εγκληματικές φασιστικές – ναζιστικές συμμορίες προσπαθούν να βγουν από τα λαγούμια τους, κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να εξαπολύουν επιθέσεις σε όποιον σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων, σε όποιον διεκδικεί τα δικαιώματά του και μια καλύτερη ζωή.

Η αβάσιμη και ανιστόρητη θεωρία της κυβέρνησης ΝΔ περί “δύο άκρων”, η πολιτική των “ίσων αποστάσεων”, καθώς και η ανοχή της Αστυνομίας δημιουργεί το έδαφος για την εγκληματική δράση των ναζιστικών συμμοριών ενάντια στην εργατική τάξη και τον λαό. Όποιος συγκρίνει το μοίρασμα προκηρύξεων και ανακοινώσεων με τα μαχαίρια, τα λοστάρια και τις αλυσίδες των εγκληματιών υποδαυλίζει την δράση των φασιστικών και ναζιστικών συμμοριών.

Στις γειτονιές μας, που έχουν δοκιμαστεί από τους δολοφόνους της χρυσής αυγής, που κυνηγούσαν μετανάστες, δεν ανεχόμαστε να ξαναβγεί το φίδι του ναζισμού στα σχολεία και τις πλατείες μας. Έλληνες και μετανάστες, με μια φωνή, σε όλες τις γειτονιές βροντοφωνάζουμε:

Καμία ανοχή σε ναζιστές και φασίστες.

Η ανοχή σε φασίστες εγκληματίες είναι συνενοχή.

Έξω οι φασίστες από τις  γειτονιές μας.

Όλοι και όλες δίνουμε βροντερό «παρών» την Πέμπτη 7 Οκτώβρη 7:30μμ
στην Ομόνοια και στην πορεία προς το Σύνταγμα για την  μεγάλη αντιφασιστική συναυλία, που διοργανώνουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας και καλούν σε αυτήν Σωματεία και Φορείς της Αθήνας.

Τον φασισμό βαθιά κατάλαβε τον!
Δε θα πεθάνει μόνος, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *