ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Προσθήκη φωτογραφιών από την κινητοποίηση στις 14/11/2021

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ

 ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

  
Το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων – Κυψέλης «Καίτη Πανοπούλου» καλεί τα μέλη και τους φίλους του, το Σάββατο 13 Νοέμβρη στην Ομόνοια, στις 10.30π.μ.  να ενώσουμε τις δυνάμεις μας  με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, να τους υποδεχτούμε αγωνιστικά και να συμμετέχουμε στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Σύνταγμα.

Όλοι οι εργαζόμενοι παίρνουμε δύναμη και κουράγιο από τον αγώνα των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ που εδώ και δύο χρόνια βρίσκονται στον δρόμο απαιτώντας από κυβέρνηση και εργοδοσία, μόνιμη και σταθερή δουλειά,ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιώματα.

Η αλληλεγγύη είναι ένα από τα όπλα της τάξης μας, μας γεμίζει κουράγιο και αισιοδοξία για να αποσπάσουμε κατακτήσεις. Σήμερα ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, χθες της COSCO και της E-FOOD δείχνουν τον δρόμο σε κάθε εργαζόμενο ώστε να δράσει συλλογικά και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αισιοδοξία να συμμετέχει στους καθημερινούς αγώνες για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών.

Το στέκι πρωτοστατεί όλα αυτά τα χρόνια και εκφράζει έμπρακτα την αλληλεγγύη του σε κάθε εργαζόμενο και συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη, δίνοντάς του με κάθε τρόπο δύναμη να σταθεί όρθιος και να παλέψει.

Το Δ.Σ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *