Πικετοφορία ενάντια στην ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια

To Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων – Κυψέλης “Καίτη Πανοπούλου” πήρε μέρος στην Πικετοφορία από την πλατεία Αμερικής ενάντια στην ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης σωματεία και φορείς του 5ου – 6ου διαμερίσματος της Αθήνας, μπροστά στην απεργία στις 9 Νοέμβρη.

«Δεν θα ξεπαγιάσουμε όλο το χειμώνα, καμιά αναμονή όλοι στον αγώνα», «Κουπόνια για το ρεύμα, κουπόνια για φαΐ, σε λίγο θα μας δώσετε κουπόνια για ζωή» και «Εδώ – εδώ με αγώνα ταξικό, γιατί εμείς δεν ζούμε με 400 ευρώ», ήταν τα συνθήματα που φωνάξαμε, διασχίζοντας την οδό Πατησίων.

«Διεκδικούμε μέτρα ανακούφισης που θα βελτιώσουν τη ζωή μας! Συντονίζουμε τον αγώνα μας κόντρα στην ακρίβεια και στην ενεργειακή φτώχεια! Είμαστε όλοι μαζί! Κόντρα στο “δύσκολο χειμώνα”. Αγωνιζόμαστε για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια! Κανένας παγωμένος! Κανένας πεινασμένος! Κανένας μόνος του!», τονίσαμε μαζί με τα σωματεία και τους άλλους  φορείς.

Απευθύναμε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην απεργία στις 9 Νοέμβρη, σημειώνοντας: «Δίνουμε όλοι το “παρών” στην πανεργατική απεργία της 9ης Νοέμβρη και στη συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια. Να νεκρώσουν οι χώροι δουλειάς».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *