Αλληλεγγύη για τις γιορτινές μέρες από το Στέκι

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

Κανένας πεινασμένος! Κανένας μόνος του!

 Το Στέκι  Εργαζομένων  και  Νεολαίας  Πατησίων – Κυψέλης  «Καίτη Πανοπούλου»,  συνεχίζει την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και στέκεται αλληλέγγυο για μια ακόμη φορά σε συνανθρώπους μας που την χρειάζονται.

Το στέκι μας – όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε – εδώ και πολλά χρόνια έχει εντάξει στην δράση του την αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας που με αξιοπρέπεια στέκονται όρθιοι και παλεύουν να τα βγάλουν πέρα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιείται η αλληλεγγύη ενισχύοντας με τρόφιμα 70 με 80 οικογένειες. Δράση  που δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συνεισφορά των μελών και φίλων του στεκιού μας.

Σήμερα η δράση μας αυτή είναι ακόμη πιο αναγκαία. Οι συνεχόμενες αυξήσεις στην τιμή της ενέργειας, πριν και μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία  έχουν ως αποτέλεσμα οι τιμές στο ρεύμα, το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο και τη βενζίνη να έχουν εκτοξευτεί στα ύψη. Οι τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ να ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα, η ακρίβεια κατατρώει το πενιχρό εισόδημα όλων μας. Πολλά νοικοκυριά δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Στις περισσότερες πολυκατοικίες στις γειτονιές μας που κατοικούν κύρια φτωχοί άνθρωποι και πολλοί μετανάστες η θέρμανση έχει σφραγιστεί εδώ και χρόνια. Ο μισθός, ή η σύνταξη δεν φτάνει για να καλύψουν ούτε τα βασικά έξοδα του μήνα. Η ζωή των λαϊκών στρωμάτων, ανέργων, συνταξιούχων συνεχώς επιδεινώνεται.

Γνωρίζουμε καλά ότι η μόνη λύση και διέξοδος είναι η οργάνωσή μας, η αλληλεγγύη των εργαζομένων, η κοινή μας δράση. Καλούμε εργαζόμενους, άνεργους Έλληνες και μετανάστες μαζί να παλέψουμε να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, χωρίς φαγητό. Να αντιπαλέψουμε πολιτικές που μας κάνουν ακόμη φτωχότερους. Και άλλους ακόμη πλουσιότερους.

 

Μαζεύουμε τα ακόλουθα είδη:

Γάλα εβαπορέ,  ζάχαρη, αλεύρι, ρύζι,  τοματοπολτό,  όσπρια,  λάδι, μακαρόνια.

 

Το Στέκι  θα είναι ανοιχτό για να παραλαμβάνει τρόφιμα

Καθημερινά από την Δευτέρα 5/12 και τις ώρες  18:00 έως τις 20:00.

Μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2117054821 ώρες 18:00 έως τις 20:00, στο 6975700363 και στο email: stekiergazomenonkaineolaias@gmail.com.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *