ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ – Τετάρτη 9 Ιούνη, 7 μ.μ. στην πλατεία Αμερικής – Ανοιχτή Συζήτηση

Λόγω των καιρικών συνθηκών δεν θα γίνει η ανοιχτή συζήτηση.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΝα πεταχτεί στα σκουπίδια το αντεργατικό τερατούργημα

Ανοιχτή Συζήτηση

Την Τετάρτη 9 Ιούνη, 7 μ.μ. στην πλατεία Αμερικής

Για το αντεργατικό νομοσχέδιο για τα εργασιακά

Το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων Κυψέλης «Καίτη Πανοπούλου» καλεί όλους τους εργαζόμενους και άνεργους της περιοχής μας, Έλληνες και μετανάστες, στη συζήτηση που διοργανώνουμε με θέμα το αντεργατικό τερατούργημα που φέρνει η κυβέρνηση στην βουλή για ψήφιση. Το στέκι στηρίζει τις αποφάσεις σωματείων, εργατικών κέντρων και ομοσπονδιών  για απεργία στις 10 Ιούνη και δίνουμε μαζί την μάχη για να μην περάσει το αντεργατικό νομοσχέδιο.

Με το νομοσχέδιο η κυβέρνηση κηρύσσει τον πόλεμο στην εργατική τάξη, αφού επιβάλλει εξαντλητικά ωράρια, απλήρωτη δουλειά και επιχειρεί να βάλει τα συνδικάτα και τη συλλογική δράση στο γύψο.

Όλοι οι εργαζόμενοι ανεξάρτητα αν είναι διανομείς, σερβιτόροι, εμποροϋπάλληλοι, νοσηλευτές, καθαρίστριες όλα αυτά τα χρόνια δεν ωφελήθηκαν από την ανάπτυξη τους. Το μόνο που βρήκαμε μπροστά μας είναι οι πολλές ώρες δουλειάς, οι μισθοί πείνας, η ανεργία, το επίδομα εξαθλίωσης των 534 ευρώ.

Απαιτούμε να πεταχτεί στα σκουπίδια το αντεργατικό τερατούργημα, διεκδικώντας  σταθερό ημερήσιο εργάσιμο χρόνο, 7ωρο – 5ήμερο – 35ωρο, επαναφορά ΣΣΕ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *