Συγκέντρωση την Κυριακή, 5 Δεκέμβρη, στις 18:00 στην πλατεία Κολιάτσου.

Το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας «Καίτη Πανοπούλου»  καταγγέλλει τη νέα φασιστική επίθεση απέναντι σε μετανάστες εργαζόμενους.

Η  επίθεση συνέβη κοντά στον Άγιο Λουκά επί της Πατησίων, στην πλ. Κολιάτσου, όταν -όπως καταγγέλλεται- τέσσερα άτομα επιτέθηκαν και χτύπησαν έναν μετανάστη από το Μπαγκλαντές, μόνο και μόνο εξαιτίας του χρώματός του. Δεν γνωρίζουμε ποια θα ήταν η κατάληξη, εάν δεν έβγαινε έξω ο ιδιοκτήτης από ένα αραβικό παντοπωλείο που τους φώναξε και έφυγαν..

Δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων άνανδρων φασιστικών επιθέσεων απέναντι σε μετανάστες.

Ο λαός και η νεολαία της περιοχής μας έχουν δείξει, όπως και παλιότερα, ότι δεν θα αφήσουν αναπάντητες τέτοιες θρασύδειλες ενέργειες.

Καλούμε τον λαό και τη νεολαία της περιοχής μας, όπου ζουν και εργάζονται πολλοί μετανάστες, να αντιπαλέψουν τον φασισμό μέσα από την οργανωμένη πάλη των Σωματείων τους και των μαζικών φορέων.

Να μπουν εμπόδιο απέναντι σε κάθε προσπάθεια φασιστοειδών να επιτεθούν σε μετανάστες και πρόσφυγες, στους κατατρεγμένους του πολέμου και της αδικίας.

Να τους απομονώσουν και να τους πετάξουν έξω από τους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές.

Όλοι και όλες στην συγκέντρωση την Κυριακή, 5 Δεκέμβρη, στις 18:00 στην πλατεία Κολιάτσου.

Καμία ανοχή στον φασισμό!

Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *