Αλληλεγγύη για τις γιορτινές μέρες του Πάσχα από το Στέκι

Αλληλεγγύη τροφίμων για τις μέρες του ΠΑΣΧΑ

Κανένας πεινασμένος! Κανένας μόνος του!

 

Το Στέκι  Εργαζομένων  και  Νεολαίας  Πατησίων – Κυψέλης  «Καίτη Πανοπούλου», συνεχίζει την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και στέκεται αλληλέγγυο σε συνανθρώπους μας για μια ακόμη φορά που την χρειάζονται και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνεχόμενης αυξήσεις σε είδη πρώτης ανάγκης.

 

Το στέκι μας – όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε – εδώ και πολλά χρόνια έχει εντάξει στην δράση του την αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας που με αξιοπρέπεια στέκονται όρθιοι και παλεύουν να τα βγάλουν πέρα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιείται η αλληλεγγύη ενισχύοντας με τρόφιμα 60 με 80 οικογένειες. Δράση που δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την δική σας συμμετοχή.

Σήμερα η δράση μας αυτή είναι ακόμη πιο αναγκαία. Η ακρίβεια κατατρώει το πενιχρό εισόδημα όλων μας, με τις συνεχόμενες αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ, στο ρεύμα, στα ενοίκια κ.α.. Πολλά νοικοκυριά δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Ο μισθός, ή η σύνταξη δεν φτάνουν για να καλύψουν ούτε τα βασικά έξοδα του μήνα. Η ζωή των λαϊκών στρωμάτων, των ανέργων συνεχώς επιδεινώνεται.

Γνωρίζουμε καλά ότι η μόνη λύση και διέξοδος είναι η οργάνωσή μας, η αλληλεγγύη των εργαζομένων, η κοινή μας δράση. Καλούμε εργαζόμενους, άνεργους Έλληνες και μετανάστες μαζί να παλέψουμε να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, χωρίς φαγητό. Να αντιπαλέψουμε πολιτικές που μας κάνουν ακόμη φτωχότερους. Και άλλους ακόμη πλουσιότερους.

  Μαζεύουμε τα ακόλουθα είδη:

ΓΑΛΑ, ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΕΥΡΙ, ΡΥΖΙ,  

ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟ,  ΟΣΠΡΙΑ,  ΛΑΔΙ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ 

 Το Στέκι  θα είναι ανοιχτό για να παραλαμβάνει τρόφιμα Καθημερινά από την Τετάρτη 10/4 από τις  18:30 έως τις 20:00. 

Μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2117054821 ώρες 18:30 έως τις 20:00, στο 6975700363 και στο email: stekiergazomenonkaineolaias@gmail.com.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *